2015-09-29 09:09:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nem érzi biztonságban magát

Napi horoszkóp szeptember 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Elég egy rossz hír a családjáról, vagy egy folyosói értesülés a munkahelyén, és a hangulata máris romokban hever. Képzelete tovább színezi a hallottakat, és ettől a legártatlanabb szóbeszéd is sötétebb, és fenyegetőbb lesz.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Végre lecsillapodott a dühe. Már fittyet hányhat a tegnapi ügyre, ha semmivel sem utal a történtekre, pletykákra éhes kollégái csakhamar odébbállnak majd. Végezze higgadtan a dolgát, és egy szót se lehessen kihúzni önből!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma megeshet, hogy kiderül: abból a munkából, amin hónapok óta dolgozik, nem lesz semmi, elfelejtheti, mintha soha nem is lett volna. Nincs értelme felháborodni, talán jobb is a felénél abbahagyni, mintha a végén derül ki, hogy értelmetlen volt...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Neptunusz a Halak jegyében áll. A hullámvölgyből kikerülve végre élvezheti az édes életet. Olyan munkát végezzen, amihez a legnagyobb kedve van, és amelyet morálisan is el tud fogadni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Mars a Szűz jegyében áll. Kevés a valószínűsége annak, hogy a mai lesz életének legboldogabb napja, de azért olyan rossz sem lesz. Semmit ne erőltessen, ami nem megy magától is, az úgyis ráér.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Örömmel töltheti el, hogy minden a helyén van, és a nagy rendben pillanatok alatt megtalálhatja azt, amire éppen szüksége van. Kedvező ez a nap arra, hogy elkezdje felszámolni az esetleges restanciákat, vagy átrendezze az otthonát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Hallani sem akar intelmekről, jóindulatú figyelmeztetésekről. Önfejűen, csak a saját elgondolásai szerint szeretné megvalósítani a terveit, bármi áron. Gondolkodjon el azon, nem követ-e el komoly hibákat!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Végezzen számításokat, és gondolja át a vállalkozásának jövőjét. Figyeljen még a legapróbb részletekre is! Az a bizonyos ördög nem alszik, és a lényeg a részletekben rejlik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Jónak ígérkezik a nap a munkahelyén és a magánélete területén is. Távoli ismerőseitől olyan váratlan támogatást kaphat, amely révén rövidebb idő alatt lesz képes megvalósítani a tervét.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Lehetséges, hogy kicsit morcosan ébred, de a Szűz jegyében álló Jupiter kisimítja majd a homlokát. A bókok ma csak önnek szólnak. Ha nem érzi magát biztonságban az otthonában, akkor szereltessen fel egy rácsot az ajtóra.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ez a nap örökre emlékezetes pillanatokat szerezhet, egyáltalán nem lesz unalmas. Önnel együtt a kollégái is fáradtak, így a munkahelyén nem kell nagy pörgésre számítania. Hívja meg a legkedvesebb barátait egy összejövetelre.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Jupiter a Szűz jegyében áll: könnyen lehet, hogy ma a szerencse ön mellé szegődik. Ha belevágna egy vállalkozásba, ne habozzon tovább, és ne keverje össze az időzítést az időhúzással, az óvatosságot a gyávasággal!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: